![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Vakar sudegė mano nuotraukų į DVD pirmą kartą niekada nieko nuveikti su nuotraukomis B4. Čia yra mano kompiuterio programa vadinama "Windows DVD Maker didelį galiu klausytis muzikos ir DVD ir padaryti daug Fancy redagavimas. Vienintelė problema yra nesu tikras, kaip įdėti muziką į DVD. Niekada Soniccis atsisiųsti iš interneto, kaip aš galiu daryti? Ar man reikia muzikos bus ant mano PC iki įdėti ją į DVD? Ar galiu redaguoti mano DVD aftetr deginimas, ar kad reikia padaryti prieš? Atsiprašome bombarduoti jums tiek daug klausimų, ir jei tai yra neteisinga VIETA couldnt galvoti, kur įdėti ją. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra prasmės išleisti muzikos DVD, nes neveiks bet Hi-Fi.
| |||
| |||
| Ką man reiškia muzika buvo galima žaisti, o mes stebėjo demonstraciją. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įvertinti šią nuotrauką | koglaa | Multimedia & Codecs | 6 | 3 kovas 2009 12:47 |
| Šuo? Eagle? Kokios nuotraukos? | Grongle | Introduce yourself here | 6 | Kovas 10, 2008 17:04 |
| Darbalaukio fonas | Tinkerbell | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | Lapkritis 20, 2007 14:21 |
| Mano pirmasis. GIF vaizdas, kad aš padariau. ateis ir išvaizdą! | cheesepuff | Off Topic Discussion | 6 | Lapkritis 13, 2007 20:47 |
| Naujokas nori įkelti paveikslėlį | ken979 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Lapkritis 13, 2007 17:51 |
| Temos įrankiai | |
| |