![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Јучер сам спалио моје слике на двд по први пут у историји никада нису урадили ништа са пицс Б4. Ту је и програм на мој пц назван Уиндоус ДВД Макер његова велика ја могу слушати музику са двд-а и то пуно фанцы уређивања. Једини проблем је ја сам не знам како ставити музика на двд. Никад нисам преузели муцис са интернета како могу да иду о томе? Требам ли се музика на мој пц пре него што сам га на ДВД? Да ли могу да изменим афтетр двд спаљивање или то треба обавити пре? Жао ми је да вас бомбардирати са толико питања, и ако је то у погрешном МЈЕСТО ГДЈЕ ЦОУЛДНТ Мислите да га. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нот муцх тачку стављајући музика на ДВД, јер неће да раде у било којем Хи-Фи.
| |||
| |||
| Што је значило да је могао бити свирања музике док смо гледали слајдова. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оцените ову фотографију | коглаа | Мултимедија и кодеци | 6 | 3 март 2009 12:47 |
| Пас? Орао? Која слика? | Гронгле | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 10 март 2008 17:04 |
| Десктоп слику | тинкербелл | Уопштено Софтуаре Цхат | 8 | 20 новембар 2007 14:21 |
| Мој први. Гиф слике које сам направио. дођите и видите! | цхеесепуфф | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 13 новембар 2007 20:47 |
| Неубие жели уплоадати слику | кен979 | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 13 новембар 2007 17:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |