![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj prijatelj je mene poslao je video na msn, imam NERO 8 na moj laptop video je napravljen korištenjem mobilne i poruke sam gledajući je Puna verzija NERO 8 nedostaju potrebni značajki H263 dekodiranje, izgleda da trebam kupiti noviju verziju. mogu dobiti oko ovoga? Oh i može li instalirati NERO 7 kao i NERO 8? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download VLC player (besplatno), koji će se igrati.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Flash igranje audio ali nema Video on site. | inthehook | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 11 listopad 2009 16:11 |
| Igranje video, Koja pitanja? | wannabevj | General Hardware Chat | 1 | 30 srpanj 2009 14:22 |
| Problem sa Flash Video Igranje u Sve Preglednici | marko | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 28. lipnja 2009 02:16 |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Thread Tools | |
| |