![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A barátom küldött nekem egy videót msn, van nero 8 on my laptop volt a videó készült a mobil és az üzenetet, én is látok teljes változatát nero 8 szükséges, a hiányzó funkciók H263 dekódolás, nyilván szükségem van megvenni az újabb változatot. Kaphatok-e körül? Ó, és telepíthetem nero 7, valamint a nero 8? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Letöltés VLC player (ingyenes), hogy játssza le.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Flash lejátszása Audio Video, de nem a helyszínen. | inthehook | Web Design, Hosting & SEO | 0 | Október 11, 2009 16:11 |
| A videó lejátszása, milyen ügyben? | wannabevj | Általános fémáru Chat | 1 | Július 30, 2009 14:22 |
| Probléma a Flash videó lejátszása Minden Böngészők | marko | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 28. június 2009 02:16 |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Video driver probléma, akkor monitor nem működik! | ljkd13 | Multimédia és kodekek | 3 | 17. január 2008 20:00 |
| Téma eszközök | |
| |