![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano draugas atsiuntė man į MSN vaizdo, turiu nero 8 on my Laptop vaizdo buvo pagaminti naudojant judriojo ryšio ir pranešimų I am seeing yra pilna versija Nero 8 reikalaujama trūkstamas savybes H263 dekodavimas, matyt man reikia nusipirkti naujesnės versijos. Ar galiu gauti apie tai? O ir gali įdiegti Nero 7 taip pat nero 8? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parsisiųsti VLC player (Free), kad atliks ją.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Flash atkurti garso, bet ne dėl svetainės Video. | inthehook | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 11 spalis 2009 16:11 |
| Žaidžia Video, kokie klausimai? | wannabevj | General Hardware Chat | 1 | 30 liepa 2009 14:22 |
| Problema su Video Flash grojami visose naršyklėse | Marko | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Birželis 28, 2009 02:16 |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 sausis 2008 20:00 |
| Temos įrankiai | |
| |