![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Мисля, че това е най-подходящото място за това Имам изтеглен на драйвер за моята звукова карта му в пощенски файл и когато го отворите имам. котка подаде. INF файл и файл. системата файл .... Какво трябва да направя, за да инсталирате драйвера .... му наистина досадни мен не е в състояние да играе моята музика |
|
| |||
| |||
| Първо, когато го получите шофьор? Сигурен ли си, че той не е. Кабината файл? Какви проблеми SRE като теб, които Media Player др |
|
| |||
| |||
| Намерих драйвер от сайта на хората, които са направени моите звукови карти, което е C-Media Electronics и да Im сигурен Терес не кабината файл .... Имам само инсталирана Windows отново след форматиране на моя компютър, така че защо аз нужда на водача, когато отворите Windows Media Player, той идва с .... Windows не може да играе файла си, защото има проблем с устройството звук може да бъде здрава устройства, инсталирани на компютъра ви може да се използва от друг процес или той може да не функционира правилно |
|
| |||
| |||
| WMP е известен за това, че не кодеци и това обикновено ще се оправям го много други въпроси. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Не сте сигурни за вашия компютър, но ми аудио драйвери са в C: \ Drivers \ Audio \ борда |
|
| |||
| |||
| Опитах зареждайки кодеци и все още нищо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отворете контролния панел> система> Device Manager.
След това намерете звукови карти в структурата менюта, то вероятно ще има предупредителен знак напред към него. Отвори> свойства> Update Driver в един от разделите, след което тя точка на файловете, които unzipped. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| този го:) Благодаря за помощта ви |
|
| |||
| |||
| Whooop! Бях очаквах да се върнеш с повече въпроси, после, когато сте започнали. Добър усилия и вие сте добре дошли. :) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Звук драйвер не е открит | Даян | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 4 юни 2009 21:20 |
| Как да разбера, които звук драйвер ми трябва за тази дънна платка? | kaskade | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 30 Май 2009 07:40 |
| Аз арго намери добро шофьор | pete21 | Мултимедия & Codecs | 17 | 19 Окт 2008 13:54 |
| Аудио драйвер звук проблем на Acer | timboeve | Мултимедия & Codecs | 3 | 24 Юни 2008 07:56 |
| Не звук .. лош шофьор? | omidahomi712 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 5-и парламентарен Юни 2008 18:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |