![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Myslím, že je to správné místo pro tuto Mám stažený ovladač pro zvukovou kartu ve svém zip soubor a když jsem to otevřít i mít. kočka souboru. inf a. sys soubor .... Co musím udělat pro instalaci ovladače .... jeho opravdu otravné mi nebyl schopen hrát moje hudba |
|
| |||
| |||
| Za prvé, pokud jste se dostali na řidiče? Jste si jisti, že to není. Cab? Jaké problémy jste s SRE, který přehrávač médií atd. |
|
| |||
| |||
| Mám ovladač z webové stránky, na lidi, kteří se mé zvukové kartě, která je C-Media elektroniky a im Určitě ano Není cab .... i právě instalovaných oken opět po formátování svůj počítač tak, že je důvod, proč jsem třeba i řidiči, kdy otevřete Windows Media Player to přijde až s .... Systém Windows nemůže přehrát soubor, protože je problém s vaší zvukové zařízení tam nemusí být zvukové zařízení instalované v počítači může být používán jiným procesem, nebo nemusí být správně |
|
| |||
| |||
| WMP je vyhlášená za to, kodeků a to obvykle napřímit to spoustu dalších otázek. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Nejste si jisti, na vašem PC, ale mé zvukové ovladače jsou v C: \ Drivers \ audio \ palubě |
|
| |||
| |||
| pokusil stáhnout kodeky a pořád nic |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otevřete Ovládací panely> Systém> Správce zařízení.
| |||
| |||
| Aby to dokázal:) díky za vaši pomoc |
|
| |||
| |||
| Whooop! Čekala jsem, abyste se vrátil s další otázky pak, když jste začali. Dobrý úsilí a Není zač. :) |