![]() |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για αυτό το Έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα ήχου μου σε ένα αρχείο zip και όταν το ανοίξετε έχω. γάτας ένα αρχείο. inf και ένα αρχείο. sys αρχείο .... Τι πρέπει να κάνουμε για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης .... τα πραγματικά ενοχλητικό μου δεν ήταν σε θέση να παίξει τη μουσική μου |
|
| |||
| |||
| Πρώτον, πως ο οδηγός; Είστε σίγουροι ότι δεν είναι. Cab αρχείο; Ποια προβλήματα Sre έχοντας σας, η οποία media player κλπ. |
|
| |||
| |||
| Πήρα τον οδηγό από το δικτυακό τόπο των ανθρώπων που γίνονται μου κάρτα ήχου που είναι γ-ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ναι im βέβαιος Theres δεν θάλαμο αρχείο .... Μόλις εγκατασταθεί παράθυρα πάλι μετά από τη μορφοποίηση υπολογιστή μου έτσι ώστε να είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει ο οδηγός να ανοίξω το Windows Media Player που έρχεται με .... παράθυρα δεν μπορεί να αναπαράγει το αρχείο σας, διότι υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο της συσκευής ενδέχεται να μην είναι μια συσκευή ήχου εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι σε χρήση από άλλη διαδικασία ή θα μπορούσε να μην λειτουργούν κανονικά |
|
| |||
| |||
| WMP είναι διαβόητη για κωδικοποιητές που δεν έχουν συνήθως και αυτό θα ισιώνω έξω πολλά άλλα θέματα. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Δεν είστε σίγουροι για τον υπολογιστή σας, αλλά μου ήχου οδηγοί είναι στο C: \ Drivers \ ήχου \ εποχουμένως |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα την λήψη κωδικοποιητών και ακόμα τίποτα δεν |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Άνοιγμα πίνακα ελέγχου> σύστημα> διαχείριση συσκευών.
Στη συνέχεια, βρείτε την κάρτα ήχου στο δέντρο μενού, θα έχουν προφανώς μια προειδοποιητική πινακίδα δίπλα του. Ανοίξτε> ιδιότητες> Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης σε μια από τις καρτέλες, τότε στο σημείο αυτό τα αρχεία σας unzipped. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| thats κάνει:) ευχαριστώ για τη βοήθειά σας |
|
| |||
| |||
| Whooop! Θα σας ήταν να επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις, στη συνέχεια, όταν άρχισε. Καλή προσπάθεια και είστε ευπρόσδεκτοι. :) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ήχος οδηγού δεν εντοπίζεται | Diane | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 4η Ιουν 2009 21:20 |
| Πώς μπορώ να ξέρω που ήχου οδηγού i ανάγκη για αυτήν την μητρική πλακέτα; | kaskade | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 30 Μαΐου 2009 07:40 |
| I επίκλιση βρείτε ήχου οδηγού | pete21 | Multimedia & Codecs | 17 | 19 Οκτ 2008 13:54 |
| Audio οδηγού ήχου πρόβλημα για την Acer | timboeve | Multimedia & Codecs | 3 | 24 Ιουν 2008 07:56 |
| Δεν ήχο .. κακή οδηγός; | omidahomi712 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 5 Ιουν 2008 18:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |