manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Please help - sound driver problem

Reply

Thread Tools
Old 28 svi 2008, 16:35
Member Group

Mislim da je ovo pravo mjesto za to
Preuzeo sam datoteku vozačem za moje zvučne kartice u svojim zip datoteku i otvorite je kad ja imam. cat a. inf file a. sys file .... Što trebate učiniti da biste instalirali upravljački program .... svojim stvarno peckav me nije bilo u mogućnosti da igraju moja glazba
Old 28 svi 2008, 16:45
Moderator / ica grupe

Prvo, gdje ti je driver? Jesi li siguran da nije. Cab file?

Što imate problema sre, koji media player itd.

Old 28 svi 2008, 16:58
Member Group

ja je dobio od vozača website od ljudi koji su moje zvučne kartice koja je c-media elektronike i da im ne siguran theres cab file .... Imam pravedan instaliran Windows ponovno nakon formatiranja moj računalo tako da je razlog zašto mi je potreban upravljački program Našto JA OpenBSD Windows Media Player dolazi sa .... Windows ne može igrati svoju datoteku jer postoji problem s Vašim zvučni uređaj tamo možda neće biti zvučni uređaj instaliran na vašem računalu da bi moglo biti u upotrebi od strane drugog procesa ili ga možda neće biti pravilno funkcioniranje
Old 28 svi 2008, 17:10
Moderator / ica grupe

Wmp notoran je za ne vlasništvo codec a to će obično ispraviti ga puno drugih pitanja. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Niste sigurni na računalu ali moj audio driveri su u C: \ Drivers \ audio \ onboard

Old 28 svi 2008, 17:21
Member Group

pokušao preuzimajući datoteku je codec, a još uvijek ništa
Old 28 svi 2008, 17:31
Administrator Group

Otvorite control panel> system> Device Manager.

Zatim pronađite zvučnu karticu u stablo menia, to će vjerojatno imati znak upozorenja pored njega.

Otvori> Nekretnine> ažurirati upravljački program na jednoj od kartica, a zatim pokažite na datoteke koje unzipped.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 svi 2008, 17:49
Member Group

taj učinio:) hvala za vaša pomoć
Old 29 svi 2008, 00:43
Administrator Group

Whooop! Bio sam očekivao da ti se vrati sa više pitanja onda kada ste započeli.

Dobro si truda i dobrodošli. :)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.