![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, ez a megfelelő hely ezen nekem van letöltött a járművezető a saját hangkártya, hogy egy zip fájlt, és nyissa meg, mikor van. cat fájl egy. inf fájlt és a. sys fájl .... Mit kell tennem, hogy telepítse a vezető .... az igazán bosszantó engem nem tudott játszani az én zene |
|
| |||
| |||
| Egyrészt honnan a vezetőnek? Biztos benne, hogy ez nem egy. Cab fájlt? Milyen problémákat sre érzed, amelyet a média lejátszó, stb |
|
| |||
| |||
| Itt a vezető az internetes honlapján, a személyek, akik az én hangkártya, amely a C-Media Electronics, és persze ott van im nem cab fájlt .... Éppen most telepített Windows formázás után újra a számítógépet, hogy miért van szüksége a vezetőnek, amikor nyitott a Windows Media Player jön ki .... A Windows nem tudja lejátszani a fájlt, mert probléma van a hang eszközt ott nem lehet jó eszköz a számítógépre telepített lehet, hogy használja egy másik folyamat, vagy esetleg nem működik megfelelően |
|
| |||
| |||
| WMP a hírhedt sem codec, és ez általában Kiegyenesítés meg egy csomó más kérdésekben. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Nem biztos benne, hogy a számítógépen, de audio-illesztőprogramok a C: \ Drivers \ audio \ fedélzeten |
|
| |||
| |||
| próbálták letöltése codec, és még mindig semmi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nyitva Vezérlőpult> Rendszer> Eszközkezelő.
Ezután keresse meg a hangkártya a fán menüket, akkor valószínűleg a következő figyelmeztető jel is. Megnyitás> Tulajdonságok> Frissítés az egyik a lapok, akkor pont ez a fájlokat unzipped. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| thats tette:) köszönöm a segítséget |
|
| |||
| |||
| Whooop! Én vártam, hogy jöjjön vissza, több kérdést, majd amikor kezdett. Jó erőfeszítést és Szívesen. :) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sound Driver nem mutatható | diane | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 4. június 2009 21:20 |
| Honnan tudod, melyik hang vezérlő szükségem van erre az alaplap? | kaskade | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 30. május 2009 07:40 |
| Én vidám talál hang vezérlő | pete21 | Multimédia és kodekek | 17 | 19. október 2008 13:54 |
| Audio driver hang probléma Acer | timboeve | Multimédia és kodekek | 3 | 24. június 2008 07:56 |
| Nem rossz .. vezetőnek? | omidahomi712 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 5. jún 2008 18:27 |
| Téma eszközök | |
| |