![]() |
|
| |||
| |||
| אני חושב שזה המקום הנכון את זה אני חייב להוריד מנהל את כרטיס הקול שלה בתוך קובץ ZIP וכאשר אני פותח את זה יש לי. תלונה על החתול. קובץ INF ו. SYS קובץ .... מה אני צריך לעשות כדי להתקין את מנהל ההתקן .... את באמת מעצבן אותי לא היה מסוגל לנגן את המוסיקה |
|
| |||
| |||
| ראשית מאיפה אתה מקבל את מנהל ההתקן? האם אתה בטוח שזה לא.-CAB? מה אתה נתקל בבעיות sre, בהם Media Player ועוד |
|
| |||
| |||
| יש לי את הנהג של אתר האינטרנט של אנשים שעשו לי את כרטיס הקול שנמצא ב-Media Electronics ו-IM כן לא בטוח theres-CAB .... יש לי רק מותקן Windows שוב לאחר פירמוט המחשב שלי, כך הוא למה אני צריך את הנהג כאשר אני פותח את Windows Media Player זה בא עם .... ל-Windows אין אפשרות להשמיע את הקובץ מכיוון שיש בעיה עם התקן הקול שלך לא יכולים להיות צליל המכשיר מותקן במחשב זה יכול להיות בשימוש על ידי תהליך אחר, או שהוא עשוי להיות לא מתפקדת כראוי |
|
| |||
| |||
| WMP הוא לא ידוע לשמצה עבור רכיבי codec ו נתקל בדרך כלל זה יהיה לסדר את זה הרבה בעיות אחרות. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ לא בטוח על המחשב שלי, אבל הם מנהלי התקן שמע ב-C: \ drivers \ אודיו \ onboard |
|
| |||
| |||
| ניסיתי להוריד את רכיבי codec ועדיין כלום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פתח את לוח הבקרה> מערכת> מנהל ההתקנים.
| |||
| |||
| thats עשה את זה:) Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Whooop! הייתי מצפה לך לחזור עם עוד שאלות לאחר מכן, כאשר התחיל. טוב מאמץ ואתה מוזמן. :) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סאונד מנהל התקן לא זוהה | Diane | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 4th יוני 2009 21:20 |
| איך אני יודע איזה קול הנהג אני צריך זה לוח האם? | kaskade | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | ה -30 במאי 2009 07:40 |
| אני מוצא צביעות צליל הנהג | pete21 | מולטימדיה רכיבי Codec | 17 | 19th אוקטובר 2008 13:54 |
| אודיו מנהל קול על בעיה Acer | timboeve | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 24 יוני 2008 07:56 |
| נשמע לא רע .. הנהג? | omidahomi712 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | ה -5 בחודש יוני 2008 18:27 |
| שרשרת כלים | |
| |