![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Manau, kad tai tinkama vieta šiam turiu atsisiųsti tvarkyklę savo garso plokštės jos į zip failą ir, kai aš jį atidaryti turiu. katės failas. inf failas ir. sys failo .... Ką reikia daryti norint įdiegti tvarkyklę .... jo tikrai erzina mane negalėjo žaisti savo muziką |
|
| |||
| |||
| Pirma, kur gavote vairuotojo pažymėjimą? Ar tikrai nėra. Cab? Kokias problemas SRE jums kyla, kuris Media Player ir tt |
|
| |||
| |||
| aš iš tų žmonių, kurie padarė mano garso korta, kuri yra C-Media elektronika ir taip jiems tikrai Theres No Cab .... svetainės vairuotojas Aš ką tik įdiegta "Windows" vėl po formatavimo mano kompiuteryje, tai kodėl man reikia vairuotojo Kai aš atidarau "Windows Media Player ji pasirodo su .... Windows negali paleisti failo, nes yra su garso prietaisas yra problema gali būti garso įrenginys kompiuteryje gali būti naudojamas kito proceso ar jis gali tinkamai neveiks |
|
| |||
| |||
| WMP yra žinomi dėl neturintys kodekus ir tai bus paprastai atsitiesti it out kitų klausimų daug. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Nesate tikri dėl savo kompiuteryje, bet mano garso tvarkykles yra C: \ drivers \ audio \ borto |
|
| |||
| |||
| bandė atsisiųsti kodekus ir vis dar nieko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Open Control Panel> System> Device Manager.
Tada rasti garso plokštės, medžio meniu, jis tikriausiai jau įspėjamuoju ženklu šalia jos. Atviros> Nekilnojamas turtas> Update Driver vieną iš skirtukų, tada pasirinkite jį failus zdekompresowane. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thats done it:) Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Whooop! Aš tikėjosi jums grįžti su daugiau klausimų, tada, kai jūs pradėjote. Gera ir pastangų You're welcome. :) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Garso tvarkyklės neaptikta | Diane | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 4 birželis 2009 21:20 |
| Kaip man sužinoti, kokia garso tvarkykles turiu šią plokštę? | Kaskade | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | Gegužė 30, 2009 07:40 |
| I cant find garso tvarkykles | pete21 | Multimedia & Codecs | 17 | 19 spalis 2008 13:54 |
| Audio driver garso problemą Acer | timboeve | Multimedia & Codecs | 3 | Birželis 24, 2008 07:56 |
| Nr garsas .. blogas vairuotojas? | omidahomi712 | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 5 birželis 2008 18:27 |
| Temos įrankiai | |
| |