![]() |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka šī ir īstā vieta šim Man ir ielàd draiveri manu skaņu karti tā ir zip fails un kad es atveru tā i ir. kaķis failu. inf failu un. sis fails .... Kas man jādara, lai instalētu vadītāja .... tā tiešām kaitinošas man nav bijusi iespēja spēlēt savu mūziku |
|
| |||
| |||
| Pirmais, kur Jūs ieguvāt draiveris? Vai esat pārliecināts, ka tā nav. Cab failu? Kādas problēmas SRE tev, kurus multivides atskaņotājs uc |
|
| |||
| |||
| Man draiveri no tīmekļa cilvēkiem, kas izteica manu skaņu karti, kas ir C-media elektronika un jā im pārliecināts theres no kabīnes failu .... Es tikko instalēta Windows atkal pēc formatēšanas manu datoru, lai tas ir iemesls, kāpēc es vajadzīgs vadītājs, kad es atveru Windows Media Player, tā nāk klajā ar .... Windows nevar atskaņot failu, jo pastāv problēma ar jūsu skaņu ierīcei tur var nebūt skaņas ierīce instalēta datorā, tas varētu būt izmanto cits process, vai tā varētu atbilstoši nedarbosies |
|
| |||
| |||
| WMP ir bēdīgi slavens, ka tā nav kodeki un tas parasti iztaisnot to ārā daudz citiem jautājumiem. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Nav pārliecināts par savu PC, bet mans audio draiveri ir C: \ drivers \ audio \ borta |
|
| |||
| |||
| mēģinājuši lejupielādēt kodekus un vēl neko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Open Control Panel> sistēma> Device Manager.
| |||
| |||
| Tas ir jādara tā:) thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Whooop! Es gaidīju jūs nākt klajā ar vairākiem jautājumiem, pēc tam, kad sākusies. Labs darbs un esat laipni gaidīti. :) |