![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Myślę, że to właściwe miejsce dla tego Mam pobrać sterownik dla mojej karty dźwiękowej jej w zip i kiedy go otworzyć mam. kota pliku. inf i. sys plik .... Co muszę zrobić, aby zainstalować sterownik .... jej naprawdę denerwujące mnie nie było w stanie odtwarzać muzykę |
|
| |||
| |||
| Po pierwsze, gdy nie otrzymasz kierowcy? Czy na pewno nie jest. Cab? Jakie problemy sre masz, co Media Player itp. |
|
| |||
| |||
| Mam sterownik ze strony internetowej ludzie, którzy w mojej karty dźwiękowej, która jest C-Media elektroniczne i tak im sure theres no cab .... Mam zainstalowany windows tylko po formatowania mój komputer tak dlatego muszę kierowcy kiedy otworzyć program Windows Media Player chodzi z .... System Windows nie może odtworzyć pliku, ponieważ wystąpił problem z urządzenia dźwiękowego nie może nie być dźwięku urządzenia zainstalowane na komputerze może być używany przez inny proces lub może nie działać prawidłowo |
|
| |||
| |||
| WMP słynie nie kodeki i będzie to zazwyczaj wyprostuj go wiele innych kwestii. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Nie masz pewności, na komputerze, ale mój sterowników audio są w katalogu C: \ drivers \ audio \ pokładzie |
|
| |||
| |||
| próbował pobieranie kodeki i nadal nic |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otwórz Panel sterowania> System> Menedżer urządzeń.
Następnie znaleźć kartę dźwiękową w drzewie menu, to prawdopodobnie ma znaku ostrzegawczego obok niej. Otwórz> Właściwości> zaktualizować sterownik na jednej z kart, a następnie wskaż ją na pliki unzipped. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| thats to zrobić:) dzięki za pomoc |
|
| |||
| |||
| Whooop! Spodziewałem się wrócić do pytania o to, kiedy zaczęła. Dobre wysiłku i jesteś mile widziany. :) |
![]() |
|
| Zakładki |