![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cred că acesta este locul potrivit pentru acest Am descarcat un driver-mi placă de sunet pentru ei într-un fişier zip şi când am deschis-o am o. pisică un fişier. inf şi o. sys fişier .... Ce trebuie să fac pentru a instala driverul .... sale foarte enervant mine nu a fost capabil de a reda muzica mea |
|
| |||
| |||
| În primul rând de unde ai luat driverul? Sunteţi sigur că nu este vorba. Cab? Ce probleme ai sre având, pe care mass-media player, etc |
|
| |||
| |||
| Am luat driverul de pe site-ul de la oameni care au facut-mi placă de sunet, care este c-media electronice şi da im theres sigur nu cab .... Tocmai am instalat Windows din nou computerul meu după formatare, astfel încât este de ce am nevoie de driver de când am deschis Windows Media Player este vorba cu .... Windows nu poate reda fişierul dvs. pentru că există o problemă cu aparatul de sunet nu ar putea fi un dispozitiv de sunet instalate pe computer ar putea fi utilizat de către un alt proces sau ea ar putea să nu fie funcţionează corect |
|
| |||
| |||
| WMP este faimos pentru care nu are codec, iar acest lucru va îndrepta de obicei, este o mulţime de alte probleme. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Nu sunteţi sigur de pe PC-ul meu, dar audio driver-ele sunt în C: \ drivers \ audio \ la bord |
|
| |||
| |||
| încercat descărcarea CODECS si inca nimic |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deschideţi Control Panel> System> Device Manager.
Apoi găsi placa de sunet în copac meniuri, va avea probabil un semn de avertizare de lângă aceasta. Deschide> Properties> Update Driver de pe una dintre filele, apoi punctul acesta de la fişierele pe care le unzipped. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Asta a facut-o:) multumesc pentru ajutor |
|
| |||
| |||
| Whooop! Mă aşteptam să vii înapoi cu mai multe întrebări, atunci când a început. Bună efort şi cu plăcere. :) |
![]() |
|
| Marcaje |