![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Myslím, že je to správne miesto pre túto Mám stiahnutý ovládač pre zvukovú kartu vo svojom zip súbor a keď som to otvoriť aj mať. Mačka súboru. Inf a. sys súbor .... Čo musím urobiť pre inštaláciu ovládača .... jeho naozaj otravné mi nebol schopný hrať moje hudba |
|
| |||
| |||
| Po prvé, ak ste sa dostali na vodiča? Ste si istí, že to nie je. Cab? Aké problémy ste s SRE, ktorý prehrávač médií, atď |
|
| |||
| |||
| Mám ovládač z webovej stránky, na ľudí, ktorí sa mojej zvukovej karte, ktorá je C-Media elektroniky a im Určite áno Nie je cab .... i práve inštalovaných okien opäť po formátovania svoj počítač tak, že je dôvod, prečo som potrebné aj vodiči, keď otvoríte Windows Media Player to príde až s .... Systém Windows nemôže prehrať súbor, pretože je problém s vašou zvukové zariadenia tam nemusia byť zvukové zariadenie nainštalované v počítači môže byť používaný iným procesom, alebo nemusia byť správne |
|
| |||
| |||
| WMP je vyhlásená za to, kodekov a to zvyčajne napřímit to veľa ďalších otázok. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Nie ste si istí, na vašom PC, ale moje zvukové ovládače sú v C: \ Drivers \ audio \ palube |
|
| |||
| |||
| pokúsil stiahnuť kodeky a pořád nic |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otvorte Ovládací panel> Systém> Správca zariadení.
Potom nájsť zvukové karty vo stromu menu, bude zrejme mať výstražné znamenia vedľa nej. Otvoriť> vlastnosti> aktualizovať ovládače na jednej z kariet, potom je miesto na súbory unzipped. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Aby to dokázal:) vďaka za vašu pomoc |
|
| |||
| |||
| Whooop! Čakala som, aby ste sa vrátil s ďalšie otázky potom, keď ste začali. Dobrý úsilie a Nie je zač. :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zvukový ovládač nie je Detected | Diane | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 4. júna 2009 21:20 |
| Ako mám vedieť, ktorý zvuk vodiča aj potrebu tejto doske? | Kaskade | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 30. máj 2009 07:40 |
| I cant nájsť ovládače zvukových | pete21 | Multimedia & Kodeky | 17 | 19. októbra 2008 13:54 |
| Audio ovládače pre zvukové problém Acer | timboeve | Multimedia & Kodeky | 3 | 24. jún 2008 07:56 |
| Bez zvuku .. zlý vodič? | omidahomi712 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 5. júna 2008 18:27 |
| Thread Tools | |
| |