![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мислим да је ово право место за то Преузео сам датотеку возачем за моје звучне картице у својим зип датотеку и отворите је кад ја имам. Цат а. инф филе а. сыс филе .... Шта треба да урадите да бисте инсталирали управљачки програм .... својим стварно узнемирујући ме није било у могућности да играју моја музика |
|
| |||
| |||
| Прво, где ти је дривер? Јеси ли сигуран да није. ЦАБ филе? Шта имате проблема сре, који медиа плаыер итд |
|
| |||
| |||
| ја је добио од возача уебсите од људи који су моје звучне картице која је ц-медиа електронике и да им не сигуран Тхереса ЦАБ филе .... Имам праведан инсталиран Уиндоус поново након форматирања мој рачунар тако да је разлог зашто ми је потребан управљачки програм Нашто ЈА отворен Уиндоус Медиа Плаыер долази са .... Уиндоус не може играти своју датотеку јер постоји проблем са вашим звучни уређај тамо можда неће бити звучни уређај инсталиран на вашем рачунару да би могло бити у употреби од стране другог процеса или га можда неће бити правилно функционисање |
|
| |||
| |||
| Умп ноторан је за не власништво Цодец а то ће обично исправити га пуно других питања. хттп://ууу.филехиппо.цом/доунлоад_клите_цодец_пацк/ Нисте сигурни на рачунару али мој аудио дривер су у Ц: \ Дриверс \ аудио \ онбоард |
|
| |||
| |||
| суђен скидање података је Цодец, а још увек ништа |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отворите цонтрол панел> сыстем> Девице Манагер.
Тада наћи звучна картица у стабло мени, то ће вероватно имати знак упозорења поред њега. Отвори> Некретнине> ажурирате управљачки програм на једној од картица, а затим покажите на датотеке које унзиппед. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| тај учинио:) хвала за ваша помоћ |
|
| |||
| |||
| Ухоооп! Био сам очекивао да ти се врати са више питања онда када сте започели. Добро си труда и добродошли. :) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Соунд Дривер није откривена | Диане | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 4. јуна 2009 21:20 |
| Како могу да знам који ја потреба соунд дривер за ову матичну плочу? | каскаде | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 30 мај 2009 07:40 |
| Ја лицемјерје наћи соунд дривер | пете21 | Мултимедија и кодеци | 17 | 19 октобар 2008 13:54 |
| Аудио дривер проблем звука на Ацер | тимбоеве | Мултимедија и кодеци | 3 | 24. јуна 2008 07:56 |
| Без звука .. лош возач? | омидахоми712 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 5. јуна 2008 18:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |