![]() |
|
| |||
| |||
| Bu bunun için doğru yerde olduğunu düşünüyorum benim ses kartı olan bir posta ve dosya ben ben açmak için. kedi bir. inf dosyası ve. SYS dosya var .... dosya bir sürücü indirdiğiniz Ne yapmam .... sürücü yüklemek gerekiyor mu onun benim olarak benim müzik edemiyoruz can sıkıcı |
|
| |||
| |||
| Öncelikle burada sürücü elde ettiniz? Emin misiniz bir. Cab dosyası değil mi? Sorun, vb hangi medya oynatıcı olan ne sre |
|
| |||
| |||
| Kim hangi c-medya elektronik ve evet emin Theres hiçbir cab dosyası .... Sohbet benim ses kartı yaptığınız kişilerin web sitesinden sürücü var Sadece yeniden neden Ben de .... birlikte gelen Windows Media Player açık sürücü gerek benim bilgisayar biçimlendirme sonra Windows yüklü Çünkü ses cihazı ile ilgili bir sorun bir cihaz bilgisayar üzerinde bir başka işlem tarafından kullanımda olabilir veya düzgün bir şekilde işleyişi olmayabilir yüklü olmayabilir Windows dosya çalamazsnz |
|
| |||
| |||
| WMP codec sahip değildir ve bu genellikle başka sorunların çok bunu düzeltmek için ünlü olduğunu. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Değil PC'nize ama benim ses sürücüleri C şunlardır: \ drivers \ audio \ Teknede |
|
| |||
| |||
| codec ve hala hiçbir şey indirmeden denedim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aç denetim masası> sistem> aygıt yöneticisi.
Sonra ağaç Menülerde ses kartı bulmak, muhtemelen bir uyarı işareti onun yanında olacaktır. Aç> özelliklerini> bir sekmeden, sonra da sürücü güncelleme dosyaları at unzipped yönlendirin. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| şu bu yapılır:) teşekkür için yardım |
|
| |||
| |||
| Whooop! Seni geri daha fazla soru ile daha sonra size gelip bekliyordum. Çaba ve iyi bir şey değil. :) |
![]() |
|
| Bookmarks |