![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що це відповідне місце для цього Я скачав драйвера для звукової карти в своїй поштовій файлі, і коли я відкриваю це я. Cat файлу. INF-файл і. SYS файлу .... Що мені потрібно зробити, щоб встановити драйвер .... йому дійсно дратує мене не змогла зіграти свою музику |
|
| |||
| |||
| Перше з чого ти взяв драйвера? Ви впевнені, що воно не є. Кабіна файл? Які проблеми ви з СМЕ, яка Media Player т.д. |
|
| |||
| |||
| Я водій з сайту з тих, хто зробив мою звукову карту яка C-Media Electronics і нехай їм не впевнений Theres файлу кабіна .... Я тільки що встановив Windows знову після форматування мого комп'ютера, тому мені потрібні драйвера, коли я відкриваю Windows Media Player він виступає з .... Windows не може відтворити файл, тому що є проблеми з вашим звуковим пристроєм може не бути звуку пристрої встановлені на вашому комп'ютері може бути використовується іншим процесом або вона може бути не функціонує нормально |
|
| |||
| |||
| WMP сумно відомий не маючи кодеки, і це, як правило, випрямити його багато інших питань. http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Чи не знаєте, на вашому ПК, але мої аудіо драйвера в C: \ Drivers \ аудіо \ бортового |
|
| |||
| |||
| намагався завантаження кодеків, і до цих пір нічого |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відкрийте Панель управління> Система> Диспетчер пристроїв.
Потім знайдіть в звукову карту у лісі меню, воно, ймовірно, мати попереджуючий знак поруч з нею. Відкрити> Властивості> Оновити драйвер на одній з вкладок, то направте його на файли, які ви розпакували. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thats зробили це:) Спасибо за вашу допомогу |
|
| |||
| |||
| Whooop! Я чекав, щоб ви повернулися з великою кількістю питань, а коли ви почали. Добре зусиль і ласкаво просимо. :) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Sound драйвер не виявлено | Діана | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 4 червня 2009 21:20 |
| Як мені дізнатися, який я звуковий драйвер необхідності ця материнська плата? | Kaskade | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 30 травня 2009 07:40 |
| Я нахиляє знайти драйвер звуку | pete21 | Мультимедіа & кодеки | 17 | 19 жовтня 2008 13:54 |
| Аудіо драйвера звукової проблема на Acer | timboeve | Мультимедіа & кодеки | 3 | 24 червня 2008 07:56 |
| Немає звуку .. поганий водій? | omidahomi712 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 5 червня 2008 18:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |