![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Моят проблем е това. Когато се опитвам да гледам някои видеоклипове на екрана се появява като отрицателно, но в първични цветове? Основно зелено ... И в други видеоклипове, както и демонстрации на Microsoft сайт, там е стабилно, но не и видео .... Имам изтеглили най-новите драйвери за моята карта ATI Radeon X1950 Pro, и най-новите кодек пакет Но .. Все още няма подобрение. Дали някой има някакви идеи? Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дайте ни пример за типа на файла причинява проблема.
Има много различни видове на видео файла, но без да знае вида, аз съмнение никой тук няма да е в състояние да им помогне. Също така някои сайт демо т.н., изискват използването Flash и други плъгини. Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали това в Windows Media Player? Ако е така, се уверете, че имате актуализиран с последната версия, че сте имали този проблем преди, обновяване до последната версия на WMP е решен, че всеки път за мен.
| |||
| |||
| Благодаря ти за това нещица, се чувствам малко неудобно да не се търсят най-очевидни първи. Свалих последните Media Player и Flach плейър и всичко е добре. Съжалявам, че губя време, момчета, аз ще провери очевидни първи следващия път .. Наздравици |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, по-добре е да се налага да се определи като прост въпрос, че нещо по-сложно, отколкото ![]() Радвам се, че имаш работа все пак. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Squiggly бели линии Преместване на видео възпроизвеждане. | shuabert | Графика на карти & Монитори | 1 | 17-ти октомври, 2009 05:43 |
| Geting черен екран с видео възпроизвеждане. | slowhandpuke | Графика на карти & Монитори | 6 | 18 май 2009 г. 15:50 |
| Далеч Извикай 2, лошо изпълнение. | carpious | PC & конзолата Gaming | 4 | 17 Jan 2009 09:43 |
| Лош опит за rebooting система! | nchid | Общи Софтуер Чат | 3 | 6 Feb 2008 17:29 |
| Лош ученик харесва безплатни съвети ;-) | Darkseth | Представете Yourself Тук | 8 | 16-то Oct 2007 09:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |