![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima. Moj problem je ovaj. Kada pokušam gledati neke video zapise na ekranu se pojavljuje kao negativna nego u osnovnim bojama? Uglavnom zeleno ... I u drugim videa, kao i demo na Microsoftove stranice, tu je zvuk, ali ne i sam video .... skinuti najnovije drivere za svoju karticu, ATI Radeon X1950 Pro, a najnoviji codec pack .. ali još nema poboljšanja. Se bilo tko imati bilo koji ideja? Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daj nam primjer vrstu datoteke uzrokuje.
Postoje mnogi različiti tipovi video datoteku, ali ne znajući vrsti, JA sumnja bilo ko ovdje će moći pomoći. Također neke web lokacije demonstracije itd., zahtijevaju uporabu Flash i drugih dodataka. My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to u programu Windows Media Player? Ako je, budite sigurni da ste ažuriran na najnoviju verziju, imao sam taj problem prije, ažuriranju na najnoviju verziju wmp ima riješeno je svaki put za mene.
| |||
| |||
| Hvala za taj Thingy, osjećam malo neugodno ne gleda na očigledan prvi. Ja skinuti najnoviju media player i Flach player i sve je dobro. Nažalost vaš put do otpada momački, ja ću provjeriti occigledno prvi sljedeći put .. Živjeli |
|
| |||
| |||
| Nema problema, bolje da imaju jednostavan škripac problem kao da je nešto više nego komplicirano ![]() Glad koju je dobio Internet rad anyway. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Squiggly bijele linije Premještanje na video reprodukcija. | shuabert | Graphics Cards & Monitors | 1 | 17 listopad 2009 05:43 |
| Geting Crnac Zaslon s video reprodukciju. | slowhandpuke | Graphics Cards & Monitors | 6 | 18. svibnja 2009 15:50 |
| Far Cry 2, lošije. | carpious | PC & konzole Igre | 4 | 17 siječanj 2009 09:43 |
| Slabo pokušaj ponovne inicijalizacije operacijskog sust sustav! | nchid | Općenito Software Chat | 3 | 6. veljača 2008 17:29 |
| Siromašni student voli besplatan savjet ;-) | Darkseth | Uvesti Yourself Ovdje | 8 | 16. listopad 2007 09:54 |
| Thread Tools | |
| |