![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all. Ez az én problémám. Amikor megpróbálom megnézni néhány videó jelenik meg a képernyőn, mint a negatív, de az elsődleges színek? Főként zöld ... és egyéb videókat, mint a demók a Microsoft helyén van, de hang nincs video .... már letölthető a legújabb meghajtókat Saját kártya, ATI Radeon X1950 Pro, és a legújabb codec csomagot .. de még mindig nem javul. Csinál akárki volna akármi eszme? Egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Adj egy példát, hogy milyen típusú fájl okozza a problémát.
Sok különböző típusú videó, de anélkül, hogy ismernék a típust, nem hiszem, itt bárki képes lesz arra, hogy segít. Néhány weboldal bemutatók stb megkövetelik a Flash és egyéb plugins. My System: Home Testfelépítés
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a Windows Media Player? Ha így van, győződjön meg arról, hogy frissíteni kell a legújabb változat, amit még a probléma előtt, frissítése a legújabb változata WMP megoldotta, hogy minden egyes alkalommal, amikor nekem.
| |||
| |||
| Kösz, hogy biszbasz, úgy érzem, egy kicsit zavarban vagyok, hogy nem néztem a nyilvánvaló először. Letöltöttem a legújabb Media Player és Flach játékos, és minden jól van. Sajnálom, hogy a hulladék az idejét srácok, majd ellenőrizni a nyilvánvaló első next time .. Egészségére |
|
| |||
| |||
| Nem gond, jobb, hogy meg egy egyszerű kérdést úgy, mint valami bonyolult ![]() Örülök, hogy van munka egyébként. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Squiggly White Lines Mozgásban a videó lejátszás. | shuabert | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | Október 17, 2009 05:43 |
| Geting fekete képernyő Video lejátszás. | slowhandpuke | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 18. május 2009 15:50 |
| Far Cry 2, a gyenge teljesítményt. | carpious | PC és konzol játékok | 4 | 17. január 2009 09:43 |
| Gyenge kísérletet újraindítás rendszert! | nchid | General Chat szoftver | 3 | 6. február 2008 17:29 |
| Szegény diák szeret ingyenes tanácsadás ;-) | Darkseth | Itt mutasd meg magadat | 8 | 16. október 2007 09:54 |
| Téma eszközök | |
| |