![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם. הבעיה שלי היא זו. כשאני מנסה לצפות בקטעי וידאו מסוימים המסך מופיעה כמו שלילית אבל הצבעים העיקריים? בעיקר ירוקים ... ו קטעי וידאו אחרים, כמו הדגמות של מיקרוסופט באתר, יש קול אך לא וידאו .... יש לי להוריד את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבור הכרטיס שלי, ATI RADEON X1950 Pro, ו-Codec Pack העדכנית ביותר אבל .. עדיין אין שיפור. האם מישהו יש לך רעיונות? לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תן לנו דוגמה לסוג של הקובץ שגורם לבעיה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה ב-Windows Media Player? אם הוא, ודא שיש לך עדכון לגרסה האחרונה, אני כבר היה כי הבעיה לפני, כדי לעדכן את הגירסה האחרונה של WMP יש לפתור את זה כל הזמן בשבילי.
| |||
| |||
| תודה על זה Thingy, אני מרגישה קצת נבוכה לא מסתכל הברורה הראשונה. אני הורדתי את כל העדכונים האחרונים Media Player ו Flach שחקן וכל היטב. סליחה לבזבז את הזמן חבר 'ה, אני מתכוון לבדוק את הראשון ברור בפעם הבאה .. לחיים |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, עדיף תצטרך לתקן בעיה פשוט אוהב את זה יותר משהו יותר מסובך ![]() אני שמח שיש לך את זה עובד בכל מקרה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Squiggly קווים לבנים על העברת וידאו פלייבק. | shuabert | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 17 אוקטובר 2009 05:43 |
| Geting מסך שחור עם וידאו הקרנה. | slowhandpuke | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 18 מאי 2009 15:50 |
| Far Cry 2, ביצועים ירודים. | carpious | PC & קונסולת משחקים | 4 | -17 ינואר 2009 09:43 |
| ניסיון עלוב יתכן ואיתחול מערכת! | nchid | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 6 פבואר 2008 17:29 |
| סטודנט עני אוהב עצה בחינם ;-) | Darkseth | ואציג את עצמך כאן | 8 | 16th אוקטובר 2007 09:54 |
| שרשרת כלים | |
| |