![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems. Mano problema yra tai. Kai bandau žiūrėti keletą vaizdo ekrane atrodo kaip neigiamas, tačiau pagrindinės spalvos? Daugiausia žalias ... o kitus filmukus, Demos, kaip apie "Microsoft" svetainėje, yra garsas bet nėra vaizdo .... turiu atsisiųsti naujausias tvarkykles, mano kortelė, ATI Radeon X1950 Pro, ir vėliau Codec Pack .. Bet vis dar jokio pagerėjimo. Ar kas nors turi kokių nors idėjų? Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Duok mums apie failą sukelia problemą tipo pavyzdys.
Yra daug įvairių rūšių vaizdo failą, tačiau žinant, tipo, aš abejoju, kas čia galės padėti. Pat kai kurios svetainės demo ir tt, reikia naudoti Flash ir kitų plugins. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai "Windows Media Player? Jei taip, tai įsitikinkite, kad turite atnaujinti į naujausią versiją, Turėjau šią problemą prieš, atnaujinti į naujausią versiją, WMP yra išspręstas ji man kiekvieną kartą.
| |||
| |||
| Thanks for that thingy, jaučiuosi šiek tiek sutrikę ne ieško akivaizdus pirmasis. Aš atsisiųsti naujausią Media Player ir Flach žaidėjas ir viskas yra gerai. Atsiprašome waste your time guys, I'll patikrinti akivaizdus pirmasis kitą kartą .. Į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų, tai geriau, turintys nustatyti paprastą klausimą, pavyzdžiui, kad yra kažkas daugiau nei sudėtinga ![]() Glad you got it working anyway. |