![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć wszystkim. Mój problem polega na tym. Kiedy próbuję obejrzeć kilka filmów na ekranie pojawia się, jak negatywne, ale w podstawowych kolorach? Głównie zielone ... i innych filmów, jak demo na stronie firmy Microsoft, nie ma dźwięku, ale nie video .... mam pobrać najnowsze sterowniki do mojej karty ATI Radeon X1950 PRO, a najnowszy pakiet kodeków .. Ale nadal brak poprawy. Czy ktoś ma jakieś pomysły?
Wiwaty |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Daj nam przykład typ pliku przyczyną problemu.
Istnieje wiele różnych rodzajów plików wideo, ale bez znajomości rodzaju, wątpię ktoś tutaj będzie w stanie pomóc. Również niektóre stronie demo itp., wymagają użycia wtyczki Flash i inne. My System: Start Build
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Czy to w programie Windows Media Player? Jeśli tak jest, upewnij się, że aktualizacja do najnowszej wersji, I've had ten problem przed, aktualizację do najnowszej wersji WMP rozwiązała go za każdym razem na mnie.
|
|||
|
|||
|
Dzięki tej Thingy, czuję się trochę zakłopotany nie patrząc na oczywistym pierwszym. Ściągnąłem najnowszy odtwarzacz multimedialny i Flach odtwarzacz i wszystko jest dobrze. Niestety do marnuj czasu faceci, I'll sprawdzić oczywistym pierwszym następnym razem ..
Wiwaty |
|
|
|||
|
|||
|
Nie ma problemu, lepiej mające ustalić prosty problem, że jak coś więcej niż skomplikowane
![]() Glad you got it anyway pracy. |