![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým. Môj problém je tento. Keď sa snažím sledovať nejaké video na obrazovke objavuje ako negatívne, ale v základnej farby? Hlavně zelených ... A v iných videá, rovnako ako ukážky na stránkach spoločnosti Microsoft, je zdravé, ale nie video .... já si stiahli najnovšie ovládače pre svoju kartu ATI Radeon X1950 Pro, a najnovšie kodek pack .. Ale stále žiadne zlepšenie. Má niekto mať nejaké nápady? Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dajte nám príklad typ súboru, kde sa vyskytol problém.
Existuje mnoho rôznych typov video súborov, ale bez znalosti typu, Pochybuji niekto bude schopný pomôcť. Tiež niekoľko internetových stránkach ukážky atď, vyžadujú použitie Flash a ďalšie pluginy. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to v programe Windows Media Player? Ak sa presvedčte, či máte aktualizovaný na najnovšiu verziu, som mal problém, že predtým, aktualizovať na najnovšiu verziu WMP má vyriešiť, že zakaždým, keď na mňa.
| |||
| |||
| Vďaka za ktoré Thing, cítim sa trochu hanbiť za to zistiť, či je zrejmá prvá. I prevzali najnovší multimediálny prehrávač a Flach hráč a všetko je v poriadku. Omlouvám se, že strácať čas kluci, I'll check zjevnost prvý nabudúce .. Na zdravie |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, je to lepší s ustanoviť jednoduchý problém, ako že ako niečo komplikovanejšie ![]() Som rád, že máš to pracuje rovnako. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zakroucený White Lines Prechod na prehrávanie videa. | shuabert | Graphics Cards & Monitory | 1 | 17.října 2009 05:43 |
| Geting čierna obrazovka s prehrávaním videa. | slowhandpuke | Graphics Cards & Monitory | 6 | 18. mája 2009 15:50 |
| Ďaleko Cry 2, slabá výkonnosť. | carpious | PC a herné konzoly | 4 | 17. januára 2009 09:43 |
| Slabá pokus reštartu systému! | nchid | Všeobecné Software Chat | 3 | 6. február 2008 17:29 |
| Chudák študent rád poradenstvo zadarmo ;-) | Darkseth | Predstavte Yourself Tu | 8 | 16. októbra 2007 09:54 |
| Thread Tools | |
| |