![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Мој проблем је овај. Када покушам гледати неке видео записе на екрану се појављује као негативна него у основним бојама? Углавном зелено ... И у другим видеа, као и демо на Мицрософт странице, ту је звук, али не и сам видео .... скинути најновије дривер за своју картицу, АТИ Радеон Кс1950 Про, а задњи Цодец Омот .. али још нема побољшања. Се било ко имати било који идеја? Живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дај нам пример врсту датотеке узрокује.
Постоје многи различити типови видео датотеку, али не знајући врсти, ЈА сумња било ко овде ће моћи помоћи. Такође неке веб локације демонстрације итд, захтевају употребу Фласх и других додатака. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то у програму Уиндоус Медиа Плаыер? Ако је, будите сигурни да сте ажуриран на најновију верзију, имао сам тај проблем пре, исправци на најновију верзију умп има решено је сваки пут за мене.
| |||
| |||
| Хвала за тај Тхингы, осећам мало непријатно не гледа на очигледан први. Ја скинути најновију медиа плаыер и Флацх плаыер и све је добро. Нажалост ваш пут до отпада момачки, ја ћу проверити оццигледно први следећи пут .. Живели |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, боље да имају једноставан шкрипац проблем као да је нешто више него компликовано ![]() Глад коју је добио Интернет рад Аныуаы. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Скуигглы беле линије Прелазак на видео репродукцију. | схуаберт | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 17. Окт 2009 05:43 |
| Гетинг Црн Екран са видео репродукцију. | слоухандпуке | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 18. маја 2009 15:50 |
| Фар Цры 2, лошије. | царпиоус | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 17 јануар 2009 09:43 |
| Слабо покушај поновног покретања оперативног сушта систем! | нцхид | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 6 фебруар 2008 17:29 |
| Сиромашни студент воли бесплатан савет ;-) | Дарксетх | Увести Ыоурселф Овде | 8 | 16 октобар 2007 09:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |