![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Моя проблема полягає в наступному. Коли я намагаюся побачити декілька відео на екрані з'являється як негативний, але в основних кольорах? Основному зелені ... А в інші відео, як і демо на сайті Microsoft, є звук але немає відео .... Я скачав останню версію драйверів для моєї карти, ATI Radeon X1950 Pro, а остання Codec Pack .. Але ще не поліпшився. Хто-небудь є якісь ідеї? Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дайте нам приклад тип файлу, що викликає проблему.
Є багато різних типів відео-файлів, але не знаючи типу, я сумніваюся, що хтось тут зможуть допомогти. Крім того, деякі т.д. Демо сайт, потрібно використання спалаху і інші плагіни. Моя система: Головна Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба це в Windows Media Player? Якщо це так, переконайтеся, що оновлені до останніх версій, у мене була проблема, що раніше, процедура оновлення на нову версію WMP вирішило його кожного разу для мене.
| |||
| |||
| Дякуємо вам за це Thingy, я відчуваю себе трохи ніяково за не дивлячись на очевидне. Я скачав останню Media Player і Flach плеєр і все добре. Вибачте, що витрачати свій час хлопці, я перевірю очевидно першого наступного разу .. Ура |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, краще того, щоб виправити простим питанням, як це, ніж щось більш складне ![]() Радий, що ви отримали його робітників у будь-якому випадку. |