![]() |
|
| |||
| |||
| Έκανα μια μικρή αναζήτηση και Αναρωτιόμουν ποια ήταν καλύτερη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε με αυτό. Δεν θα ήθελα να επεξεργαστείτε ΙΣΩΣ παραπάνω 300MB, δεν υπάρχει πραγματικά μια καλή δωρεάν ISO editor διαθέσιμα. Για την τοποθέτηση, PowerISO πηγαίνει μέχρι 8 αλλά MagicISO μπορεί να πάει σε 16. Είναι σχεδόν η ίδια και για πιο σκοπό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν όλα θέλετε να κάνετε είναι να προσαρτήσετε το ISO του να βρω Daemon εργαλεία λειτουργεί πολύ καλά, και από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει όριο μεγέθους.
| |||
| |||
| Λοιπόν μου αρέσουν και οι δύο από αυτές, επειδή μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στο αρχείο και να: ο αριθμός των δίσκων, δίσκοι umount, mount δίσκους, ect. \ I dont δαίμονας εργαλεία κάνει πιστεύω ότι, αν δεν λείπει κάτι im |
|
| |||
| |||
| ναί, όντως, θα ξεκινήσει το πρόγραμμα, και φορτώνει το σύστημα, να προσπαθήσουμε, και αν έχετε κάντε δεξί κλικ πάνω του εκεί, έχετε τις επιλογές για την αλλαγή του αριθμού της κίνησης (από ό, τι θυμάμαι εγώ την έκδοση που θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί έως και 4 drives) και μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει και να unmount τους από εκεί. |