![]() |
|
| |||
| |||
| Es to nedaudz meklē, un es domāju kuriem viens bija labāk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkarīga no tā, ko vēlaties darīt ar to. Ne būs rediģēt NSO iepriekš, piemēram, 300Mb, tur tiešām nav labs freeware ISO redaktors pieejams. Uzstādīšanai, PowerISO iet līdz 8, bet MagicISO var doties līdz 16. Viņi gandrīz identisks vislielākās.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja visi vēlaties darīt, ir mount ISO's varu atrast Daemon Tools darbojas ļoti labi, un, cik es zinu, ka nav lieluma ierobežojumu.
| |||
| |||
| Well i like abiem šiem, jo jūs varat labo pogu noklikšķiniet uz faila un noteikt: cik diskus, umount diski, mount diski, ect. \ I dont domāju Daemon Tools tas, ka, ja vien im missing something |
|
| |||
| |||
| jā, tas, startējot programmu, un to slodzes vērā sistēmas izmēģināt, un ja tu labo klikšķi uz to tur, jums ir iespējas mainīt skaits transmisijas (no tā, ko es atceros versija, es mēdzu jums varētu būt līdz pat 4 piedziņas) un jūs varat arī uzstādīt un nomontēt viņus no turienes. |