![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
I robi się trochę i ja zastanawiałem się, który z nich był lepszy.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zależy od tego, co chcesz z nim zrobić. Nie będzie edytować ISO 300MB jak powyżej, istnieje naprawdę nie jest dobry darmowy edytor ISO dostępne. Do montażu, PowerISO idzie do 8 ale MagicISO może iść do 16. Są one niemal identyczne dla większości zastosowań.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli wszystko chcesz zrobić to mount ISO I find Daemon Tools działa bardzo dobrze, o ile wiem, nie ma limitu rozmiaru.
|
|||
|
|||
|
No i jak, ponieważ oba te można kliknąć prawym przyciskiem myszy na pliku i ustawić: liczba napędów dysków umount, montować dyski, ect.. \
I dont think demona narzędzi to, chyba że czegoś im brakuje |
|
|
|||
|
|||
|
Tak, to nie można uruchomić program, i ładuje do systemu spróbować, a jeśli na nim prawym przyciskiem myszy tam masz opcje do zmiany liczby dysków (z tego co pamiętam wersji użyłem możesz mieć upto 4 napędy) i można również zamontować i odmontować je stamtąd.
|