![]() |
|
| |||
| |||
| Biraz arıyor ve ben merak ediyorum hangisi daha iyiydi yapıyordu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne Bunu yapmak istiyorum bağlıdır. Ne gibi 300MB üzerindeki ISO'lar düzenlemek, ancak çok iyi bir ücretsiz ISO düzenleyici kullanılamıyor. Için montaj, PowerISO 8 ancak MagicISO 16 gidebilirsiniz gider. Bunlar hemen hemen en amacıyla aynı demektir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tüm yapmak istiyorsun ben ISO's bulmak mount Daemon araçları çok iyi ve bildiğim kadarıyla bir boyut sınırı olmadığını biliyoruz çalışır.
| |||
| |||
| Evet bu gibi çünkü sağ tıklayın dosya ve ayarlayın: sürücüler sayısı, umount diskler, disklere EKT monte edebilirsiniz. \ Bence dont daemon'u araçları bunu yapmaz, eğer Sohbet şey eksik |
|
| |||
| |||
| eğer sağ klik var evet, öyle, sizin ve yükler sistemi deneyin yerleştirin ve, sen (den Sana UPTO 4 olabilir kullanılan sürüm ne hatırlıyorum sürücüler sayısını değiştirmek için seçenekler vardır program başlatmak sürücüleri) ve ayrıca montaj ve orada onları takıp. |