menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Premiéra 6.5 - žádné časové osy v okně monitoru

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 04:23
Nový člen skupiny

Default Premiéra 6.5 - žádné časové osy v okně monitoru

Mám ještě několik fotografií videa v průběhu let, ale nedávno po téměř hotové jsou s 21 min vid mohu již náhled na časové ose v okně monitoru.

Nemůžu se vrátit na předchozí projekty bez problému a až do včerejška jsem mohl stisknutím mezerníku nebo přetáhnout na harmonogram bar prostřednictvím časové osy a podívejte se spolu s destilačním přechodů. Nyní všechny destilačním objeví prázdná.

Pokud Premiéra 6.5 je otevřený a přináším další úkoly do popředí a pak zpátky do 6,5 Premiéra se stále objevuje na monitoru, který je až jsem přesunout na časové bar a všechny je prázdný včetně přesto, že byl právě zobrazena.

Pokud jsem vydán na harmonogram přechodů objeví v časové ose, ale fotografií se objeví prázdná.

Musím zkontrolovat moje nastavení několikrát a učinili NE změny k počítači prostřednictvím hardwaru nebo softwaru, zatímco dělá tento projekt.

Jsem pomocí Premiéra 6,5 s XP SP2 Intel 3,0 s Intel 2 MB koncert a Nvidia video.

Děkuji ...
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Sony Vegas časovou osu rámu mrazu jonia Multimedia & Kodeky 0 24. květen 2009 23:02
Naopak okna drží odprýskávání na monitoru ba19500 Graphics Cards & Monitory 5 31. Červenec 2008 09:44
Adobe Premiere Pro CS3 ComputerGuy Multimedia & Kodeky 1 15. dubna 2008 13:59
Msn okna Tinkerbell Email, VoIP & IM Diskuse 4 8. února 2008 07:04
Windows XP Pro WHATSUP Operační systémy Windows 5 27. ledna 2008 09:03
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.