Premiere 6.5 - Δεν παρακολουθεί το χρονοδιάγραμμα στο παράθυρο Έχω κάνει πολλά ακόμη φωτογραφία βίντεο με τα χρόνια, αλλά πρόσφατα μετά από σχεδόν να τελειώσει με 21 λεπτά vid Ι δεν μπορεί πλέον προεπισκόπηση το χρονοδιάγραμμα στην παρακολούθηση παράθυρο.
Μπορώ να επιστρέψετε στο προηγούμενο δεν υπάρχει πρόβλημα με τα έργα και μέχρι χθες θα μπορούσε να πατήστε το πλήκτρο διαστήματος ή σύρετε το χρονοδιάγραμμα μπαρ με το χρονοδιάγραμμα και να δείτε στιγμιότυπα της μαζί με τις μεταβάσεις. Τώρα όλα τα στιγμιότυπα εμφανίζεται κενή.
Αν είναι ανοιχτό το Premiere 6,5 και φέρνω κάθε άλλο καθήκον σε πρώτο πλάνο και στη συνέχεια πίσω στο Premiere 6.5 Η εξακολουθεί να εμφανίζεται στο μόνιτορ, δηλαδή μέχρι να μετακινήσετε το χρονοδιάγραμμα μπαρ και όλα πάνε κενό συμπεριλαμβανομένων ακόμη ότι ήταν το μόνο που εμφανίζεται.
Αν μου έχουν καταστήσει το χρονοδιάγραμμα της μετάβασης εμφανίζονται στο χρονοδιάγραμμα, αλλά τα στιγμιότυπα θα εμφανιστεί κενό.
Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις μου πολλές φορές και έχουν γίνει ΟΧΙ αλλαγές στον υπολογιστή μέσω του υλικού ή του λογισμικού, ενώ κάνει το έργο αυτό.
Είμαι χρησιμοποιώντας το Premiere 6,5 με XP SP2 σε Intel 3,0 με 2 MB Intel GIG Nvidia και βίντεο.
Σας ευχαριστώ ... |