μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Premiere 6.5 - Δεν παρακολουθεί το χρονοδιάγραμμα στο παράθυρο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 04:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Premiere 6.5 - Δεν παρακολουθεί το χρονοδιάγραμμα στο παράθυρο

Έχω κάνει πολλά ακόμη φωτογραφία βίντεο με τα χρόνια, αλλά πρόσφατα μετά από σχεδόν να τελειώσει με 21 λεπτά vid Ι δεν μπορεί πλέον προεπισκόπηση το χρονοδιάγραμμα στην παρακολούθηση παράθυρο.

Μπορώ να επιστρέψετε στο προηγούμενο δεν υπάρχει πρόβλημα με τα έργα και μέχρι χθες θα μπορούσε να πατήστε το πλήκτρο διαστήματος ή σύρετε το χρονοδιάγραμμα μπαρ με το χρονοδιάγραμμα και να δείτε στιγμιότυπα της μαζί με τις μεταβάσεις. Τώρα όλα τα στιγμιότυπα εμφανίζεται κενή.

Αν είναι ανοιχτό το Premiere 6,5 και φέρνω κάθε άλλο καθήκον σε πρώτο πλάνο και στη συνέχεια πίσω στο Premiere 6.5 Η εξακολουθεί να εμφανίζεται στο μόνιτορ, δηλαδή μέχρι να μετακινήσετε το χρονοδιάγραμμα μπαρ και όλα πάνε κενό συμπεριλαμβανομένων ακόμη ότι ήταν το μόνο που εμφανίζεται.

Αν μου έχουν καταστήσει το χρονοδιάγραμμα της μετάβασης εμφανίζονται στο χρονοδιάγραμμα, αλλά τα στιγμιότυπα θα εμφανιστεί κενό.

Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις μου πολλές φορές και έχουν γίνει ΟΧΙ αλλαγές στον υπολογιστή μέσω του υλικού ή του λογισμικού, ενώ κάνει το έργο αυτό.

Είμαι χρησιμοποιώντας το Premiere 6,5 με XP SP2 σε Intel 3,0 με 2 MB Intel GIG Nvidia και βίντεο.

Σας ευχαριστώ ...
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Sony Vegas χρονοδιάγραμμα πλαίσιο δέσμευσης jonia Multimedia & Codecs 0 24η Μαΐου 2009 23:02
Αντίθεση παράθυρο συνεχίζει να βρεθώ σε σχέση με την παρακολούθηση ba19500 Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 31 Ιουλ 2008 09:44
Adobe Premiere Pro CS3 ComputerGuy Multimedia & Codecs 1 15 Απρ 2008 13:59
Msn παράθυρο tinkerbell E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 4 8η Φεβ 2008 07:04
Window XP Pro WHATSUP Λειτουργικά συστήματα Windows 5 27 Ιαν 2008 09:03
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.