manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Premiere 6,5 - Ne vremenski prozor u monitor

Reply

Thread Tools
Old 19. lipnja 2009, 04:23
Novi član grupe

Default Premiere 6,5 - Ne vremenski prozor u monitor

Ja sam napravio nekoliko fotografija još videa tijekom godina, ali se nedavno nakon skoro završio sa 21 min Vid mi se više ne može izgledati vremenski u monitor prozoru.

Ne mogu se vratiti na prethodni projekti bez problema i do jučer sam mogao pritisnite razmaknicu ili povucite vremenskoj traci kroz vremenskoj i vidjeti stills uz prijelaza. Sada sve stills pojaviti prazan.

Ako Premiere 6,5 je otvoren i ja dovest bilo koji drugi zadatak u prvom planu, a zatim natrag u Premiere 6,5 još pojavljuje u monitor, odnosno dok ne premjestite vremenskoj traci i sve ide dalje prazan, uključujući da je bio samo prikazati.

Ako sam doneo vremenski su prijelazi pojavljuju u vremenskoj stills ali pojavit će se prazan.

Imam provjeriti moje postavke nekoliko puta i postavih NE promjene na računalo putem hardvera ili softvera dok radite ovaj projekat.

Ja sam koristeći Premiere 6,5 s XP SP2 na Intel 3,0 sa 2 MB Intel i Nvidia čeze videa.

Hvala vam ...
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.