kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Premiere 6.5 - Nem időrendben a monitor ablakot

Reply

Téma eszközök
Old Június 19 2009, 04:23
Új tag Csoport

Default Premiere 6.5 - Nem időrendben a monitor ablakot

Van még több fotó videók az évek során, de nemrég azt követően, hogy majdnem kész a 21 perc vid Én már nem elõnézet a tempót a monitor ablakot.

Nem megyek vissza, hogy a korábbi projektek, nem probléma, és addig, amíg tegnap tudtam nyomjuk meg a szóköz, vagy húzza a Timeline bár az időrendben és az állóképek mellett az átmeneteket. Most úgy tűnik, minden stills üresen.

Ha a Premiere 6,5 nyitott és azt, hogy bármely más feladatot az előtérben, majd vissza a Premiere 6,5 még mindig megjelenik a monitoron, hogy amíg nem tudom mozgatni a Timeline sáv, és minden elsötétül többek között az is, hogy az éppen látható.

Ha jól tette az időrendben jelennek meg az átmenetet a tempót, de a lepárlókészülék megjelennek üresen.

Azt ellenőrizték beállításaim több alkalommal, és tettek NO változtatásokat a számítógépen keresztül a hardver vagy a szoftver, míg ennek projektnek.

Én használ Premiere 6,5 XP SP2 és az Intel az Intel 3,0 MB 2 koncert és Nvidia videó.

Köszönöm ...
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.