rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

Premiere 6.5 - nr czasu w oknie Monitor

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 czerwca 2009, 04:23
Nowe państwa grupy

Mam kilka filmów zdjęcia z biegiem lat, ale ostatnio po prawie jest gotowy w 21 min vid mogę już podgląd czasu w oknie Monitor.

Mogę wrócić do poprzednich projektów bez problemu i aż do wczoraj można nacisnąć spację lub przeciągnij pasek czasu poprzez czasu i zobaczyć aparatura wraz z przejściami. Teraz wszyscy aparaturze pojawiają się puste.

Jeśli Premiere 6.5 jest otwarty i wprowadzają wszelkie inne zadania do nowej wiedzy, a następnie powrót do Premiere 6,5 wciąż pojawia się na monitorze, który jest aż do czasu przenieść bar i wszystko pójdzie puste tym, że jeszcze tylko wyświetlane.

Jeśli mam w związku z czym do czasu przejścia do czasu pojawiają się w aparaturze, ale pojawią się puste.

Mam sprawdzone moje ustawienia kilka razy i dokonały NIE zmiany do komputera za pośrednictwem sprzętu lub oprogramowania w trakcie tego projektu.

Ja jestem przy użyciu Premiere 6.5 z XP z dodatkiem SP2 na Intel 3,0 Intel MB 2 kabriolet i wideo Nvidia.

Dziękuję ...
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.