menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Premiéra 6.5 - žiadne časové osi v okne monitora

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 04:23
Nový člen skupiny

Mám ešte niekoľko fotografií videá v priebehu rokov, ale nedávno po takmer hotové sú s 21 min vid môžem už náhľad na časovej osi v okne monitora.

Nemôžem sa vrátiť na predchádzajúce projekty bez problému a až do včerajška som mohol stlačením medzerníka alebo pretiahnuť na rozvrh bar prostredníctvom časovej osi a pozrite sa spolu s destilačným priechodov. Teraz všetky destilačným objaví prázdna.

Ak Premiéra 6.5 je otvorený a přináším ďalšie úlohy do popredia a potom späť do 6,5 Premiéra sa stále objavuje na monitore, ktorý je až jsem presunúť na časové bar a všetky je prázdny vrátane napriek tomu, že bol práve zobrazená.

Ak som vydaný na rozvrh priechodov objaví v časovej osi, ale fotografií sa objaví prázdna.

Musím skontrolovať moje nastavenie niekoľkokrát a vystúpili NIE zmeny k počítaču prostredníctvom hardvéru alebo softvéru, zatiaľ čo robí tento projekt.

Som pomocou Premiéra 6,5 s XP SP2 Intel 3,0 s Intel 2 MB koncert a Nvidia video.

Děkuji ...
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.