мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Премиер 6,5 - Не временски прозор у монитор

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2009, 04:23
Нови члан групе

Default Премиер 6,5 - Не временски прозор у монитор

Ја сам направио неколико фотографија још видеа током година, али се недавно након скоро завршио са 21 мин Вид ми се више не може изгледати временски у монитор прозору.

Не могу се вратити на претходни пројекти без проблема и до јуче сам могао притисните размакницу или превуците временској траци кроз временској и видети стиллс уз прелаза. Сада све стиллс појавити празан.

Ако Премиер 6,5 је отворен и ја довешће било који други задатак у првом плану, а затим назад у Премиер 6,5 још појављује у монитор, односно док не преместите временској траци и све иде даље празан, укључујући да је био само приказати.

Ако сам донео временски су прелази појављују у временској стиллс али појавиће се празан.

Имам проверити моје подешавања неколико пута и поставих НЕ промене на рачунар путем хардвера или софтвера док радите овај пројекат.

Ја сам помоћу Премиер 6,5 са КСП СП2 на Интел 3,0 са 2 МБ Интел и НВИДИА чезе видеа.

Хвала вам ...
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Соны Вегас временски оквир замрзавање јониа Мултимедија и кодеци 0 24 мај 2009 23:02
Контраст поппинг уп прозора држи на монитору ба19500 Грапхицс Цардс & Мониторс 5 31. јула 2008 09:44
Адобе Премиер Про ЦС3 ЦомпутерГуы Мултимедија и кодеци 1 15 април 2008 13:59
Мсн прозор тинкербелл Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 8 фебруар 2008 07:04
Уиндоус КСП Про УХАТСУП Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 27 јануар 2008 09:03
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц