az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Premiere 6.5 - monitör pencerede Hayır zaman çizelgesi

Reply

Konu Araçları
Old 19 Haziran 2009, 04:23
Yeni Üye Grubu

Default Premiere 6.5 - monitör pencerede Hayır zaman çizelgesi

Ben yıllardır ama son zamanlarda neredeyse 21 dk ben artık VID monitör pencerede önizlemesini zaman çizgisi bitmiş sonra birkaç hala fotoğraf videoları yaptık.

Kadar dün ben boşluk çubuğuna basın veya bir zaman çizelgesi ile zaman çizelgesi çubuğu sürükleyin ve geçişleri ile birlikte sabit bakın geri sorun ve birlikte önceki projeler gidebilirsiniz. Şimdi tüm sabit boş görünür.

Eğer Premiere 6,5 açık ve ön plana başka görev getirmek ve sonra geri Premiere 6,5 için hala görünen İzleyicisi'nde kadar ben zaman çizelgesi bar ve tüm hala sadece görüntülendiği gibi boş gider hareket bu.

Eğer geçişler için zaman çizelgesi olarak ancak sabit boş görünür görünür hale zaman çizelgesi var.

Ben yapmış ayarlarım birkaç kez ve kontrol ettikten HAYIR donanım veya yazılım aracılığıyla bilgisayara değişiklikler Bu proje yapıyorum.

Ben XP SP2 ile Premiere 6,5 kullanıyorum, Intel, Intel 3,0 MB 2 iş ve Nvidia video ile.

Teşekkürler ...
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından