μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Quick Time είναι να μετατραπεί σε πραγματικό πόνο, πραγματικά γρήγορα ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιουν. 2008, 11:47
Ομάδα Δωρητών

Όταν ποτέ i προσπαθείτε να εγκαταστήσετε και να ενημερώσετε ή να καταργήσετε την εγκατάσταση ή επανεγκατάσταση του λογισμικού να πάρω ένα σφάλμα μετά την πράξη, λέγοντας ότι ένα λάθος και έχει oocured πράγματα .... Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;;;

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 19η Ιουν. 2008, 06:46
Ομάδα Δωρητών

ανόητη ερώτηση, αλλά έχετε έναν ιό καθαρό σύστημα, ορισμένων ιών σταματήσει η instilaition για ενημερώσεις λογισμικού και έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε επίκλισης antiviruses. Θέλω, επίσης, για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε ένα στιγμιότυπο του μηνύματος λάθους και, επίσης, τι έχεις quicktime έχει να κάνει με αυτό;
Old 19η Ιουν. 2008, 10:42
Ομάδα Δωρητών

καλά, i dont έχει έναν ιό ή spyware όπως έχω Avast και Ad-Aware σαρώνει και έχουν γίνει πρόσφατα. Θα είναι μετά οθόνη γυρίστηκε σε ένα λεπτό ή 2
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.