![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када икад покушам инсталирати и модернизирати, или деинсталирам, или наново софтвер ја добити грешка након операције у којем се каже да је до грешке ооцуред те ствари .... Како могу ово поправити?
|
| |||
| |||
| недотупаван питање али да ли ви да има вирус чист систем, неки вируси зауставити инстилаитион на софтвер и исправке тако да не могу инсталирати антивирусес. Такође ми је потребно више информација, пошаљите сцреенсхот од порука о грешци и што је добио КуицкТиме учинити с њом? |
|
| |||
| |||
| добро, ја донт имати вирус, спыуаре или као што сам Аваст и Ад-Ауаре и урадих сцанс недавно. ЈА воља фаст са екран метак у минут или 2
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Брзо питање на овна .. | Најхладније | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 20. сеп 2008 11:50 |
| Куицк РАМ питање? | ЦомпутерГуы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 2. Сеп 2008 08:52 |
| Неед Хелп Брзо! | јцрептилес | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 16 јануар 2008 05:55 |
| Брза питања | Некстер | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 10 октобар 2007 14:57 |
| Куицк? | нвинеыард | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 23 аугуст 2007 06:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |