![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тук можете да поискате уроци за Photoshop аз съм в момента работят по един за изглаждане на кожата народи / да се отървете от нечистоти и нещата така че ... запитване!
| |||
| |||
| Бих искал да видя пф на лицевия манипулация, например, прави по-голям нос-малки очи др |
|
| |||
| |||
| Тя няма да е лошо да видиш как да премахнете нещо и да го замени с нещо друго. Кажи имах снимка на моя компютър, на бюрото ми, освен да направя, не искам моя компютър, на бюрото, че искаш да се седи на него. Нещо такова.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Какво ще кажете за някои лесни, за да започнете с, направете пф за избелване на зъбите. |
|
| |||
| |||
| ОК болни зъби направи в рамките на един болен опита за промяна на размерите и неща и малтретиране също се опитват да се замени с нещо друго или w / E |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| K, че ще бъде страхотно
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можеш ли да си качите снимка? то не изглежда да работят.
| |||
| |||
| Каква картина и BTW нещица Просто rememebered за абстрактни неща, които никога не ми каза какво е, за да откос или Ембос или каквото |
|
| |||
| |||
| Ами аз говорех за снимката kanoakavirus поставени, и аз ще разгледаме сега, за да видите кои аз мисля, би било най-добре. Колко ще избера? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някой знае ли хубави GIMP уроци | stealthking | Мултимедия & Codecs | 0 | 12 Юни 2009 03:12 |
| Cool Свободно PhotoShop уроци | KanoakaVirus | Мултимедия & Codecs | 4 | 3 Март 2009 03:38 |
| Компютърна помогне запитване | xerxesjc28 | Общи Хардуер Чат | 28 | 5-и парламентарен Jan 2008 15:28 |
| Microsoft Office уроци | Wolfeymole | Офис Suites & Приложения | 0 | 7 май 2007 г. 05:36 |
| PHP уроци | Компютърна Spec | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 1-во Окт 2006 11:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |