![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| εδώ μπορείτε να ζητήσετε tutorials για photoshop Είμαι σήμερα εργάζονται για ένα για την εξομάλυνση των λαών δέρματος / να απαλλαγούμε από κηλίδες και τέτοια, ώστε ... αίτηση!!
| |||
| |||
| Θα ήθελα να δω ένα tut για χειραγώγηση προσώπου, για παράδειγμα, καθιστώντας την μύτη μικρότερα μάτια μεγαλύτερες κλπ. |
|
| |||
| |||
| Δεν θα ήταν κακό να δούμε ένα για το πώς να αφαιρέσετε κάτι, και να αντικατασταθεί με κάτι άλλο. Πες είχα μια εικόνα του υπολογιστή μου στο γραφείο μου, με εξαίρεση δεν θέλω τον υπολογιστή μου στο γραφείο, θέλω να μου συνεδρίαση σε αυτό. Κάτι τέτοιο.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Τι λέτε για μερικά εύκολα να ξεκινήσει με μια tut για λεύκανση δοντιών. |
|
| |||
| |||
| ok άρρωστος κάνει τα δόντια μέσα σε μία κακή προσπαθήσει να αλλάξει το μέγεθος και το υλικό και την κακή επίσης να προσπαθήσει να αντικαταστήσει κάτι με κάτι άλλο ή w / e |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Κ, που θα είναι μεγάλη
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να φορτώσετε εκ νέου η εικόνα; δεν φαίνεται να εργαστούν.
| |||
| |||
| τι εικόνα και BTW thingy i rememebered μόνο για τα αφηρημένα πράγματα που ποτέ δεν μου είπε ό, τι εκείνα που λοξοτομώ ή αποτυχαίνω ή ό, τι |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν μίλησα για την εικόνα kanoakavirus που παρουσιάζονται, και θα έχουν τώρα μια ματιά για να δείτε το οποίο πιστεύω ότι θα ήταν το καλύτερο. Πόσα πρέπει να επιλέξω; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όποιος γνωρίζει κανένα καλό GIMP tutorials | stealthking | Multimedia & Codecs | 0 | 12 Ιουν 2009 03:12 |
| Cool Δωρεάν PhotoShop Tutorials | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 4 | 3η Μαρ 2009 03:38 |
| Computer ζητήσουν βοήθεια | xerxesjc28 | Γενική Συζήτηση Hardware | 28 | 5 Jan 2008 15:28 |
| Microsoft Office Tutorials | Wolfeymole | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 7η Μαΐου 2007 05:36 |
| PHP Tutorials | Computer Spec | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 1 Οκτ. 2006 11:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |