![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovdje možete zatražiti tutoriali za photoshop sam trenutno radi na jednom naroda za izglađivanje kože / uzimajući osloboditi od blemishes i ostalo tako ... upit!
| |||
| |||
| Htio bih pogledati pih na lica manipulacije, na primjer, što nos manji oči veće itd. |
|
| |||
| |||
| Ne bi bilo loše da se vidi jedan na kako to maknuti nešto, i zamijenite ga sa nešto drugo. Recimo imao sam sliku moje računalo na mom stolu, osim ako ne želim da se moj računalo na stolu, želim da mi se na njemu sjedi. Nešto poput toga.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Kako o neki jednostavan one za početak sa, napravite pih na izbjeljivanje zubi. |
|
| |||
| |||
| ok ill napraviti zubi unutar jedne bolesne pokušajte o mijenjanje veličine i stvari i bolesne i pokušati nešto zamijeniti s nečim drugim ili w / e |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| K, da bi se veliki
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možeš li ponovo uploadati sliku? Internet se 'činiti se to funkcionirati.
| |||
| |||
| Koje slike i btw thingy sam samo sažetak rememebered za stvari koje nikad ne ono što mi je rekao da one zakositi ili klesati ili što god |
|
| |||
| |||
| Pa sam se govori o slici kanoakavirus staviti gore, a ja ću sada imati izgled da vidite što mislim da bi bilo najbolje. Koliko ću odabrati? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bilo tko znati bilo koji dobar širit tutoriali | stealthking | Multimedija i kodeci | 0 | 12. lipnja 2009 03:12 |
| Cool Free PhotoShop Tutorials | KanoakaVirus | Multimedija i kodeci | 4 | 3. ožujak 2009 03:38 |
| Računalna pomoć zahtjev | xerxesjc28 | General Hardware Chat | 28 | 5. siječanj 2008 15:28 |
| Microsoft Office Tutoriali | Wolfeymole | Office & Applications | 0 | 7. svibanj 2007 05:36 |
| PHP Tutorials | Computer Izvanred | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 1. listopad 2006 11:43 |
| Thread Tools | |
| |