![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Itt kérhet Tutorials for Photoshop Én jelenleg dolgozik egy a kiegyenlítő népek bőr / megszabadulni a hibák és a dolgok így ... kérés!
| |||
| |||
| Szeretném megnézni a tut az arc manipuláció, például az orr kisebb nagyobb szemét stb |
|
| |||
| |||
| Nem lenne rossz, hogy az egyik az, hogy hogyan távolítsa el valamit, és azt a valamit. Mondd, hogy én már egy képet a számítógépet és az asztalomra, kivéve, én nem akarom, hogy a számítógép az asztalon, azt akarja, hogy ül rajta. Valami ilyesmi.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Mit szólnál egy kis könnyű is, hogy ki az, hogy ugyan a fehérítés fogakat. |
|
| |||
| |||
| OK, hogy a rossz fogak egy beteg próbálja mintegy változó méretű és rossz dolog, és azt is, hogy próbáljon valami mást, vagy w / e |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| K, ez nagyszerű
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tud újra feltölteni a képet? ez úgy tűnik, nem működik.
| |||
| |||
| milyen képet és btw biszbasz csak rememebered az elvont dolog, amit soha nem mondta nekem, hogy mit is tompaszög vagy domborít vagy bármi |
|
| |||
| |||
| Nos én beszélek a kép kanoakavirus fel, és én is egy pillantást, hogy kiderüljön, mely most már úgy gondolom, lenne a legjobb. Hányszor kell válasszak? |