![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאן אתה יכול לבקש עבור Photoshop Tutorials אני כרגע עובדת על אחת עבור החלקה העמים עור / מקבל rid of blemishes וכאלה אז ... בקשה!
| |||
| |||
| אני רוצה לראות נו מניפולציה על הפנים, למשל, לבצע את האף העיניים הקטנות יותר גדול וכו ' |
|
| |||
| |||
| זה לא יהיה רע אחד על מנת לראות כיצד להסיר משהו, או להחליף אותו במשהו אחר. תגיד לי תמונה של המחשב שלי על שולחן העבודה שלי, אלא אני לא רוצה את המחשב על שולחן העבודה, אני רוצה להיות יושב על זה. משהו כזה.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| מה עם קצת קל אלו כדי להתחיל עם, נו לבצע הלבנה על השיניים. |
|
| |||
| |||
| חולה אישור לבצע שיניים בתוך אחד חולה לנסות גדלים על שינוי וכאלה ו חולה גם לנסות להחליף משהו עם משהו אחר או W / E |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| K, זה יהיה נהדר
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול להעלות שוב את התמונה? זה לא נראה עבודה.
| |||
| |||
| מה התמונה ואת btw thingy אני רק עבור rememebered המופשט דברים מעולם לא סיפרת לי מה אלו כדי שפוע או לתבלט או מה שזה לא יהיה |
|
| |||
| |||
| ובכן אני מדבר על התמונה kanoakavirus מוקם, ואנו מצפים כעת יש לראות בו אני חושב יהיה הכי טוב. כמה יהיה לי לבחור? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל אחד יודע טוב GIMP Tutorials | stealthking | מולטימדיה רכיבי Codec | 0 | 12th יוני 2009 03:12 |
| מגניב Free Photoshop Tutorials | KanoakaVirus | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 3rd מרץ 2009 03:38 |
| מחשב בקשת עזרה | xerxesjc28 | כללי חומרה צ 'אט | 28 | ה -5 בחודש ינואר 2008 15:28 |
| Microsoft Office Tutorials | Wolfeymole | חבילות Office & Applications | 0 | 7 מאי 2007 05:36 |
| PHP Tutorials | מחשב Spec | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | ב -1 אוקטובר 2006 11:43 |
| שרשרת כלים | |
| |