![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čia galite prašyti vadovėliai ir Photoshop Aš šiuo metu dirba vienas Išlyginimas tautų odos / atsikratyti dėmių ir kita taip ... prašymą!!
| |||
| |||
| Norėčiau pamatyti ant veido manipuliacijos tut, pavyzdžiui, darant nosies mažesnių akys didesnės ir tt |
|
| |||
| |||
| Būtų neblogai pamatyti vieną, kaip pašalinti ką nors, ir jį pakeisti kažkuo kitu. Pasakykite man teko savo kompiuterio vaizdą ant mano stalo, išskyrus atvejus, aš nenoriu, kad mano kompiuterio stalas, aš noriu man sėdi ant jo. Something like that.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Kaip apie kai lengvai tuos pradėti ne su, kad dėl dantų balinimas tut. |
|
| |||
| |||
| Gerai, blogai, kad dantys per vieną blogos pabandyti apie keitimą dydį ir medžiagą ir blogai taip pat bandyti pakeisti ką nors su kažkuo kitu arba W / E |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| K, kad būtų labai gerai
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs iš naujo įkelti nuotrauką? neatrodo dirbti.
| |||
| |||
| Ką nuotrauką ir btw thingy I just rememebered už abstrakčių dalykų niekada man pasakė, ką mokėdavusioms kūginės arba įspausti ar bet |
|
| |||
| |||
| Na aš kalbėjau apie nuotrauką kanoakavirus supakuotus, ir aš jau dabar atrodo, kad pamatyti, manau būtų geriausia. Kiek man pasirinkti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas nors žino kokių nors gerų GIMP tutorials | stealthking | Multimedia & Codecs | 0 | Birželis 12, 2009 03:12 |
| Cool Free Photoshop Tutorials | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 4 | 3 kovas 2009 03:38 |
| Kompiuterinis padėti prašymu | xerxesjc28 | General Hardware Chat | 28 | 5 sausis 2008 15:28 |
| Microsoft Office Tutorialai | Wolfeymole | Office Suites & Applications | 0 | 7 gegužė 2007 05:36 |
| PHP Tutorials | Kompiuterių Spec | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 1 spalis 2006 11:43 |
| Temos įrankiai | |
| |