![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tutaj możesz poprosić o tutoriale dla Photoshopa i obecnie pracuję na jednym narodów do wygładzania skóry / usuwania skaz i rzeczy tak ... życzenie!
| |||
| |||
| Chciałbym zobaczyć tut na twarzy manipulacji, na przykład, co nosa mniejszych większych oczu itp. |
|
| |||
| |||
| Nie byłoby źle, aby zobaczyć, w jaki sposób coś usunąć i zastąpić ją czymś innym. Powiedz Miałem zdjęcie mojego komputera, na moje biurko, chyba nie chcę mojego komputera na biurku, chcę mi się na to posiedzenie. Coś w tym stylu.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Jak łatwo o niektórych z nich, aby rozpocząć z dokonania tut na wybielania zębów. |
|
| |||
| |||
| ok źle dokonać zębów w ciągu jednego złego spróbować temat zmiany rozmiarów i rzeczy i złego także spróbować zastąpić coś czymś innym lub w / e |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| K, która byłaby wielka
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy można ponownie przesłać zdjęcie? nie wydaje się do pracy.
| |||
| |||
| co zdjęcie i btw thingy i tylko rememebered dla streszczenie rzeczy nigdy nie powiedział mi, co się do stożkowa lub wykuć lub bez |
|
| |||
| |||
| Well I mówił o hotelu kanoakavirus pakowane, a będę miał się teraz, aby zobaczyć, które myślę, że byłoby najlepiej. Ile mam wybrać? |
![]() |
|
| Zakładki |