![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
aici se poate cere tutoriale pentru photoshop Sunt lucrează în prezent la o uniformizare pentru popoarele piele / eliminarea vătămări şi lucrurile asa ca ... cerere!
|
|||
|
|||
|
Aş dori să văd un tt pe facial manipulare, de exemplu, ceea ce face ca nas mai mic ochi mai mare, etc
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu ar fi rău pentru a vedea o cu privire la modul de a scoate ceva, şi o înlocuiască cu altceva. Spun că am avut o imagine de computer pe birou, cu excepţia nu vreau computerul meu de pe birou, vreau să-mi sta pe ea. Ceva de genul asta.
|
|||
|
|||
|
Ce zici de nişte uşor cei care încep cu, să facă o pe asta-i bună de albire dinti.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok bolnav face un dinţi în termen de un bolnav încercaţi despre schimbarea mărimi şi lucruri rele şi de asemenea, să încercaţi să înlocuiţi ceva cu altceva sau w / e
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
K, care ar fi minunat
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Poti sa ai încărca imaginea? nu pare să funcţioneze.
|
|||
|
|||
|
Ce imagine şi BTW veche i doar rememebered pentru abstract lucruri pe care niciodată nu mi-a spus ce cei care se înclina sau grava sau orice altceva
|
|
|
|||
|
|||
|
Ei bine am fost a vorbi despre imagine kanoakavirus pus, şi voi trebuie să aruncaţi o privire în prezent pentru a vedea care cred că ar fi cel mai bine. Cât de multe se aleg?
|